Termékfejlesztés a színfalak mögött: útnyilvántartás integrálása MiniCRM rendszerbe!

Elárulok egy titkot: azok, akik RoadRecord útnyilvántartó programot használnak útnyilvántartásukra, hamarosan újabb gyümölcsét élvezhetik fejlesztéseinknek!

A cégcsoportunkban méltán népszerű MiniCRM értékesítési- és marketinggépezet (ez a háttérrendszer működik a RoadRecordnál is, 70% értékesítési hatékonyságot biztosítva) pár héten belül gombnyomásra kommunikálni fog a RoadRecord-al, tehát aki az értékesítésében foglalkozik egy érdeklődővel / ügyféllel, az automatikusan útnyilvántartást is tud készíteni az eseményről – és fordítva.

Ezt hívják programintegrációnak, tehát ezentúl nem kell többszörösen felvenned egy Ügyfelet a cégedben különböző rendszerekben, hanem azon dolgozunk, hogy lehetőleg csak egyszer kelljen ezt megtenni!

Fokozzam még?

Hamarosan számlaprogrammal is integrálódunk! :)

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
24 995
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog