Partnertávolságok manuális módosítása

A RoadRecord útnyilvántartó az egyetlen olyan útnyilvántartó program, amelyik beépített térkép segítségével tömegesen számolja a felvitt partnerek közti távolságokat.

Ez az egyedülálló technológia nem összetévesztendő a más programokban használatos Google Maps-es integrációval!

Mi a különbség?

Időt spórolsz. Sokat.

Ha mondjuk 200 partnered van a programban, akkor a Google Maps-el egyesével kell kiszámoltatni a távolságokat, míg a mienk fél perc alatt számol 200 x 200 = 40.000 távolságot egyszerre!

Próbáld ezt meg Google Maps-el! :)

Amúgy attól is NAV-biztos az útnyilvántartásunk, hogy mi mindig a 2 pont közötti legrövidebb távolságot számoltatjuk a térképünkkel, mert abba biztosan nem tud belekötni a NAV!

Ez az utazások 99%-nál tökéletes, de néha előfordul, hogy valaki esetileg vagy állandóan más útvonaltávolságot szeretne elszámolni.

Semmi akadálya, a RoadRecord ezt is tudja, erről szól az alábbi videó:

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
24 995
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog