Nem bankautomata vagyunk!

Hihetetlen – mesélte egy online termékekkel foglalkozó ismerősöm egy éve -, hogy mostanában az a divat, ha elfogy az emberek pénze, akkor a korábban megvásárolt termékek visszaváltásából próbálnak pénzt csinálni!

"Először jön a pénzvisszafizetési garancia érvényesítése, de gátlástalanul kérik vissza a pénzt annak jóval a lejárta után is… – próbálkoznak ahol tudnak.

Neked eszedbe jutna visszavinni a boltba a cipődet egy pár hónap után, mert kell a pénz??

A normálisabbja legalább bevallja, hogy pénzproblémája van, de a nagyja ráadásul mondvacsinált rágalmakkal teszi ezt, már el is ment a kedvem ettől a piactól! Amikor akció van, akkor bevásárolnak, amikor meg kell a pénz, akkor – mint egy bankautomatához – odasétál, hogy kivegye a pénzét…"

Ez jutott eszembe, amikor szombaton éjfél előtt (mikor máskor) a postafiókomba landolt ez:

T Cím !

Alulírott, X Yné  a mai napig nem tudtm használni a megvett programot, mert nem tudtam mit hogyan kell csinálni.

Én vagyok az lrtetlen, közben le állt a vállalkozásom ezért visszaadtam a vállalkozóimat.

Ezért nem kell nekem ez a program

Ha lehetséges utaljanak vissza  időarányosan , bár sohasem használtam valamennyit az általam befizetettből, mert minden fillérre nagy szükségem van.  ( CHF hitelem is van)

Köszönettel:

X Yné

No more comment.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
24 995
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog