Marketingmanipuláció nélkül AKAROK vásárolni!

Levélrészlet egy érdeklődőnktől:

"Szeretnék egy útnyilvántartó programot venni, ha jól lehet használni és a könyvelő sem tiltakozik. Sok marketing manipulációt nem kérnék, inkább a lényeges dolgokat."

Levél az értékesítésnek:

"Srácok! Tisztelt érdeklődőnk azt kéri, hogy ne manipuláljátok felesleges marketing dolgokkal, csak simán adjátok el Neki a programot és kész. Ilyen hülyeségekkel, mint a 100% pénzvisszafizetési garancia, 3 év ingyenes támogatás, korlátlan számítógép használat, hálózatos felhasználás, stb. itt most nem kell – ezek nem lényegesek -, ne okozzatok Neki csalódást!"

(Gyengébbek kedvéért: ez egy vicces, marketingelőnyeinkre fókuszáló bejegyzés volt. Érdeklődőnk eleve egy "marketingmanipuláció" eredménye, azzal, hogy feliratkozott."

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
24 995
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog