Lájkolj és adok tízezret + nyerhetsz egy sárvári hétvégét!

Blogolvasómként szeretnélek megkérni, hogy segíts felépíteni a Facebookon is a RoadRecord közösségét egy lájkolással, klikkelj ide (vagy egyszerűen itt a jobb oldalon) és nyomd meg a "like" gombot! :)

Hálám nem marad el, minden lájkolónknak felajánlom, hogy

  • Amennyiben új RoadRecord programot rendelsz tőlünk, 10.000 Ft + Áfa kedvezményt kapsz (küldd el ezt ismerősödnek is, Ő is kap kedvezményt ha lájkol, és főleg azoknak kell most a program, akik magánautójukat akarják elszámolni), árlista itt, online megrendelés itt.
  • Ha már van RoadRecord programod, akkor ingyenes szoftvertámogatást vállaltunk, melynek keretében ingyenesen kapod meg szoftverfrissítéseinket és veheted igénybe on-line és telefonos ügyfélszolgálatunkat, de ha 3 éves szoftverkövetést most szeretnéd meghosszabbítani még 3 évre a listaár -50%-ért, további 5.000 Ft + Áfa kedvezményt kapsz! Vedd fel Péterrel a kapcsolatot itt!

A fenti két lehetőség nem zárja ki egymást… :)

Update: megtoldom ajánlatomat egy sárvári hétvégével a Hotel Arborétumba, ahol hamarosan lejáró üdülési csekkjeid is év végéig tudod felhasználni!

A "like akciós" megrendelések határideje: 2011. július 15., péntek.

Ne feledd, lájkolni itt kell (vagy jobb oldalt)!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
24 995
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog