Ki vásárol a legdrágábban útnyilvántartó programot?

"Ákos, bevallom, hogy hülye voltam, megvettem még tavaly egy olcsó útnyilvántartó programot mert spórolni akartam, de azóta is kacérkodom azzal a gondolattal, hogy megvegyem ezt a csodálatos útnyilvántartót, már több órát töltöttem el ennek tanulmányozásával (tényleg fejből nyomta a felhasználói kézikönyvünket), most lett elegem a másik programból, úgyhogy most kérem ezt!"

Annyira elérzékenyültem, hogy majdnem adtam engedményt is

De a heti kedvenc levelem ez volt:

"Ákos, iszonyúan jó  a marketingjük, de nem olyan könnyű a program beüzemelése, mint gondoltam. (naná, ez egy ügyviteli szoftver, fel kell készülni, hogy több kell hozzá, mint az ebédidő – szerk.) Ehhez tényleg türelem kell, de az eredmény fantasztikus! Ez nem egy szoftver, ez egy csoda ! Teljesen más szemlélettel kell hozzáállni, ez az amit én nem tudtam és ezért írtam – elhamarkodottan – a tegnapi levelet. Akkor még tök hülyének éreztem magam, hogy nem tudok lazán elindulni, de ma meg irtó büszke vagyok hogy egy ilyen szoftvercsodát üzemeltetek. Szóval bocs és további sok sikert!!!!!"

Mi ezekből a tanulság?

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
24 995
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog