Törlés

A lista nézetben a jelölőnégyzet segítségével jelöld ki a törölni kívánt utazási cél(oka)t, majd jobb oldalon alul a menüben válaszd a Törlés lehetőséget!
Rendszerszintű utazási célok nem törölhetők.
Amennyiben Alapértelmezettként van beállítva, előbb másik célt kell beállítani alapértelmezettként ennek törléséhez!

Az Igen gombra kattintva erősítsd meg a törlési szándékod!

Tetszett a cikk?



Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel