Törlés

A lista nézetben a jelölőnégyzet segítségével jelöld ki a törölni kívánt autó(ka)t, majd jobb oldalon alul a menüben válaszd a Törlés lehetőséget!

Az Igen gombra kattintva erősítsd meg a törlési szándékod!

Tetszett a cikk?



Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel