2012-es térképpel frissítve a RoadRecord!

Frissítésként elérhető legújabb útnyilvántartó programverziónk, melyben felvettük az idei munkaszüneti napokat, ezekre a program nem ad automatikus ajánlást elszámolásra.

Még fontosabb, hogy a legújabb, 2012-es térkép is letölthető, mely gyakorlatilag az összes, korábban bejelentett hibát, hiányosságot javítja, és további bővítések vannak benne.

Emlékeztetőül: a RoadRecord az egyetlen olyan útnyilvántartó– és kiküldetési rendelvényt készítő program, amelyik beépített térképpel, háztól-házig számolja a partnerek távolságát, melyeket akár excel táblából is lehet importálni, így a partnertávolságok támadhatatlanok, illetve nem Neked kell a távolságokat számolgatni valaminek a segítségével.


Új érdeklődőink itt tölthetik le az új útnyilvántartó programot:klikk ide a letöltéshez

Felhasználóinknak, DEMO tesztelőinknek a programfrissítés gombnyomásra megtörténik a program indításakor!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
24 995
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog